Lid worden

Nieuws

Bestuur

Activiteiten

Sociale kaart

Foto archief

KBO Bergeijk

De Kattendans is open van 08.00 uur tot 22.00 uur. Voor activiteiten die niet door kunnen gaan vanwege te weinig ruimte, maken de cursisten zelf die beslissing.  

’t Hof is de hoofdkern van Bergeijk en is tevens ook de naam van het Centrumplein. Hier staat ook de eeuwenoude Hofkerk.

KBO Bergeijk heeft ca. 932 leden in de dorpskernen ’t Hof, De Weebosch en ’t Loo. Het bestuur van 6 leden zorgt voor de dagelijkse gang van zaken. Zij wordt daarbij gesteund door ca. 50 vrijwilligers. Als huisvesting wordt gebruik gemaakt van een aparte ruimte in de Kattendans.

Wekelijks worden er een groot aantal activiteiten georganiseerd. (zie activiteiten) Deze vinden voor de kern ’t Hof plaats in de Kattendans. Daarnaast zijn er ook activiteiten in de kernen ’t Loo en De Weebosch. Ook wordt er samengewerkt met RSZK ’t Hofhuys en met zwembad “De Albatros” te Eersel. Een opsomming van alle vaste activiteiten vindt onder het kopje “activiteiten” bij elke kern.

Naast de wekelijkse activiteiten worden er maandelijks extra activiteiten georganiseerd gericht op informatie en ontspanning.

Voor de organisatie van al deze activiteiten wordt een belangrijke en onmisbare bijdrage geleverd door een groot aantal vrijwilligers. Ook wordt er samengewerkt met de andere KBO-afdelingen in onze gemeente, KBO-Brabant en verschillende andere organisaties.