Lid worden

Nieuws

Bestuur a

Activiteiten

Sociale kaart

Foto archief

Seniorenvereniging KBO Bergeijk

’t Hof is de hoofdkern van Bergeijk en is tevens ook de naam van het Centrumplein. Hier staat ook de kiosk en de eeuwenoude Hofkerk.

De Seniorenvereniging KBO Bergeijk heeft ca. 950 leden in de dorpskernen ’t Hof, De Weebosch en ’t Loo. Het behartigd de belangen van alle ouderen in Bergeijk. Het bestuur zorgt voor de dagelijkse gang van zaken. Zij wordt daarbij gesteund door ca. 55 vrijwilligers. Als huisvesting wordt gebruik gemaakt van enkele ruimtes in de Kattendans.

Wekelijks worden er een groot aantal activiteiten georganiseerd.¬†(zie activiteiten)¬†Deze vinden voor de kern ’t Hof plaats in de Kattendans. Daarnaast zijn er ook activiteiten in de kernen ’t Loo en De Weebosch. Ook wordt er samengewerkt met RSZK ’t Hofhuys en met zwembad “De Albatros” te Eersel. Een opsomming van alle vaste activiteiten vindt onder het kopje “activiteiten” bij elke kern.

Naast de wekelijkse activiteiten worden er maandelijks extra activiteiten georganiseerd gericht op informatie en ontspanning.

Voor de organisatie van al deze activiteiten wordt een belangrijke en onmisbare bijdrage geleverd door een groot aantal vrijwilligers. Ook wordt er samengewerkt met de andere KBO-afdelingen in onze gemeente, KBO-Brabant en verschillende andere organisaties.

Een nieuwe foyer en metaalachtige gevel als eyecatcher: zo gaat theater de  Kattendans in Bergeijk eruit zien | Kempen | ed.nlKattendans

Kiosk op de markt

R.K.Kerk van St.Petrus Banden (Hofkerk) in bergeijk (noord brabant) |  Monument - Rijksmonumenten.nl

Hofkerk

’t hermenieke van Bergeijk