Lid worden

Nieuwsbrief

Bestuur

Activiteiten

Sociale kaart

Foto archief

KBO Westerhoven

KBO Westerhoven behartigt de belangen van ouderen op het gebied van ontspanning, beweging, zorg, zelfstandigheid en educatie. KBO Westerhoven vindt het belangrijk dat ouderen er bij horen, dat ze mee kunnen blijven doen in de samenleving en niet vereenzamen. KBO zet zich hiervoor in en biedt onze ouderen een gevarieerd programma.

Onze activiteiten vinden plaats in Hoefzicht. Maandelijks bieden wij een middag/avondprogramma, variƫrend van een lezing, modeshow, kerstviering etc.

Wekelijks zijn er vaste activiteiten. (Zie nieuwsbrief) In de zomer wordt er maandelijks een fietstocht uitgezet, in de winter heeft zich een gezellige handwerkgroep gevormd waarbij ieder kan aansluiten.
Wij proberen onze leden te bieden waarom wordt gevraagd en willen ook graag de jonge ouderen actief betrekken bij onze KBO.

Binnen Gemeente Bergeijk vormen wij samen met Bergeijk, Riethoven en Luyksgestel de Seniorenvereniging KBO Kring Bergeijk en wij zijn aangesloten bij KBO Brabant.
Zij behartigen de belangen van onze senioren op landelijk niveau.

Samen met onze dorpsondersteuner, Klussendienst en RSZK willen wij onze leden een prettige en veilige woonomgeving bieden.

*Westerhovens monument “bevolkingsopbouw Westerhoven 2000” door Addy van Mierlo.